Happy Bithday, Qowy :*

Happy Birthday, Qowy :D

Happy Birthday, Qowy ๐Ÿ˜€

Happy Birthday my besties Qowy :*

Hahaha, tambah tuaaaa ya cyint… Udah 28 ya? #ehh :))

Happy Mature Day ya, my Besties ๐Ÿ˜€

tenang beb,

Anyone who stops learning is old, whether at twenty or eighty. Anyone who keeps learning stays young. The greatest thing in life is to keep your mind young.

Congrats my Besties :D

Congrats my Besties ๐Ÿ˜€

Kangen banget sama kamu & Dhea T_T

Sobatmu ini berdoa semoga kamu :

  • Tambah banyak rejekinya (nanti kalo aku ke jakarta, ketemuan ya? traktir tapii :* )
  • Tambah baik (jangan suka marah2 ya, hihihi)
  • Tambah deket jodohnya (kayaknya ada yg ngga diceritain ke aku nih, ehem)
  • Sukses dunia akhirat, amiin ya robbal alamiin ๐Ÿ˜€
Friendship is like a shooting a moon

Friendship is like a shooting a moon

Dan semoga semua keinginan dan cita-citamu juga diijabah Allah SWT ya, say ย ๐Ÿ™‚

Aging is not lost youth but a new stage ofย opportunity and strength

nb: Aku berencana ke jakarta nih liburan natal/taun baru ini, meet up yuk beibih ๐Ÿ˜€

Beb, ada satu lagi, tapi bisa dibukanya dis link ini, heheheย http://wahidahoktavia.muzy.com/post/127623461

ย 

liat gambar lainnya disini

Follow @chidway

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s